Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny 5-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v tichej slepej ulici v obci Nová Dedinka.

Dom je výnimočný svojim kvalitným spracovaním, jedinečným dizajnovým nábytkom, ktorý bol dovezený až z Indonézie a taktiež je výnimočný svojou pokojnou rodinnou atmosférou. Rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 621 m2, na ktorom sa nachádza:

- športová časť: umelá tráva s golfovou jamkou, umelý ľad s hokejovou bránou
- oddychová časť: altánok s možnosťou úplného zakrytia, plynový gril, čítací kútik a krásna terasa so sedením

DISPOZÍCIA:
Priestranná vstupná hala Vám poskytuje množstvo úložného priestoru v rolldoorovej skrini a v na mieru vstavanom botníku. Pod schodiskom sa šikovne ukrýva práčovňa s toaletou a úložným priestorom. V prekrásnej, na mieru ručne robenej kuchyni od rakúskych majstrov s tými najlepšími spotrebičmi, si príde na svoje každá správna gazdiná. Kuchyňa je prepojená s jedálňou, kde sa nachádza masívny stôl so stoličkami z teakového dreva a veľká chladnička s výrobníkom ľadu a mrazničkou. Obývačka je zdobená jedinečnými stromovými lustrami, unikátnym stolíkom a príjemným krbom.

Na poschodí sa nachádzajú štyri priestranné izby, kúpeľňa s talianskymi obkladmi a vaňou, samostatné WC, schodisko do podkrovia. Každá izba disponuje klimatizačnou jednotkou.

Pre lepšiu orientáciu a predstavivosť sme pre Vás pripravili 3D virtuálnu prehliadku, ktorá Vám umožní detailný pohľad na dispozíciu celého domu.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v lokalite nových domov, kde je ukončená výstavba v udržiavanej slepej uličke v úplnom tichu. V obci Nová Dedinka nájdete všetko čo potrebujete. Pre milovníkov športu tu je cyklotrasa, multifunkčné ihrisko, futbalové ihrisko, pre mamičky s deťmi tu je detské ihrisko, areál voľného času, lekáreň, bankomat a mnoho ďalšieho.

Cena: 329.000,-€

Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Martin Abelovský
+421 902 684 554
Martin.abelovsky@butterfly-reality.sk
www.butterfly-reality.sk.

Virtuálna prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
210 m2
Úžitková plocha:
210 m2
Plocha pozemku:
621 m2
Zastavaná plocha:
119 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Krb:
áno
Garáž:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Maklér

Mgr. Stanislava Kukuľová

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu BRATISLAVA a okolie

Radi Vám poradíme