Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Butterfly reality ponúka v zastúpení klienta na predaj 2-izbový byt v Dubnici nad Váhom, situovaný na vyvýšenom prízemí bytového domu s výťahom, v pokojnej a obľúbenej lokalite sídliska Centrum I.
Výmera bytu je 60 m2 bez pivnice a orientácia JV.
Dispozícia bytu:
Chodba – 9 m2
Kuchyňa – 13,5 m2
Kúpeľňa s vaňou a toaletou – 4,5 m2
Izba 1 – 16,5 m2
Izba 2 – 16,5 m2
Príslušenstvom bytu je murovaná pivnica o výmere cca 2 m2.
Výhoda: Vstup do bytového domu je bezbariérový a výťah ide už priamo od vchodových dverí - z prízemia – k vyvýšenému poschodiu k dverám bytu a aj do pivnice.
Bytový dom je z 80-tych rokov, bol vynovený vchod a spoločné priestory. Pred dvomi rokmi bol osadený nový výťah s magnetickým otváraním dverí.
V byte je pôvodné umakartové jadro, podlahy: v kuchyni, kúpeľni a na chodbe je pvc, v izbách sú zachovalé bukové parkety, ktoré sa dajú pekne zrepasovať. V r. 2015 boli v celom byte vymenené plastové okná so žalúziami.
V byte je elektronický vrátnik a pevná tel. linka. TV a internet cez spoločnosť Swan.
Mesačné náklady spojené s užívaním bytu sú:
Správca – 98,38 € + FO 24,23 €
Plyn – 5 €
Elektrina – 16 €
Byt je suchý, svetlý a poskytuje možnosť vynoviť si ho podľa vlastných predstáv. Pri výmene bytového jadra je možné upraviť dispozíciu bytu - chodby, kuchyne a kúpeľne. Taktiež je možnosť otvoriť priestor a spojiť kuchyňu s obývačkou a vytvoriť tak peknú dennú zónu orientovanú na JV. Ak si napr. vystačíte s menšou kuchyňou, vznikne priestor pre tretiu menšiu izbu.
Byt môže výborne poslúžiť aj ako bezbariérový. Vstup do bytového domu je bezbariérový a výťah ide už priamo od vchodových dverí - z prízemia – k vyvýšenému poschodiu až k dverám bytu a aj do pivnice.
Lokalita je obľúbená, pokojná a plná zelene. Parkovanie je bezproblémové. Susedia sú pohodoví. V bezprostrednej blízkosti priamo na sídlisku sa nachádza sieť obchodov a služieb, kaviarne, reštaurácie, pivárne, detské ihrisko, autobusová zastávka. Mesto má výbornú občiansku vybavenosť, autobusové a železničné spojenie, napojenie na D1 je do 5 minút.

Virtuálna prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
62 m2
Úžitková plocha:
60 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
panel
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Maklér

Zuzana Masarovičová, RSc.

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PIEŠŤANY / LEVICE / TRNAVA

Radi Vám poradíme