Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte výnimočný byt v super lokalite?

Potom je moja nová ponuka určená práve pre Vás!

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt ( 84 m2)  v lukratívnej lokalite Starého Sídliska, na ulici Madvu, v meste Prievidza. Byt sa nachádza na 1. poschodí, v tehlovom bytovom dome. Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli osadené plastové okná, v kuchyni, na chodbe a v izbách sú drevené podlahy, v kúpeľni a vo WC je dlažba. Bytové jadro je vymurované, so sprchovacím kútom a WC. V stupačke sú nové odpady vody a odpadu. Celý byt má nové elektrické rozvody, pripojenie elektriny na 240 V aj 380 V a internetové rozvody.

Veľkým bonusom bytu je, že má všetky sadrokartónové steny, vďaka čomu je celý byt zateplený a šetrí náklady na bývanie.

Všetky izby sú priestranné a svetlé. Obývačka a pracovňa majú okná orientované na juh, kuchyňa a jedna izba sú otočené na sever. Pridanou hodnotou bytu je, že bytový dom má vlastnú kotolňu. K bytu prislúcha jedna priestranná murovaná pivnica s vlastnou elektrikou, kde bez problémov umiestnite nielen bicykle, ale môžete ju využiť aj ako dielňu a ešte jedna menšia murovaná pivnica. Priamo pred domom aj za domom je parkovisko. V blízkosti je škola a obchodné centrum, ako aj reštaurácia. Za pár minút sa dostanete do centra mesta, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Príďte sa sami presvedčiť, že ponúkaný byt si Vás získa svojou veľmi príjemnou energiou a Vy práve tu budete chcieť žiť so svojou rodinou a vytvoriť si Váš nový domov.

Byt je voľný IHNEĎ!

Cena nehnuteľnosti: 89 600 € (cena je vrátane kompletného realitného servisu).

Byt je možný financovať prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši finanční poradcovia.

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte.

Butterfly-reality
Walter Breuer
walter.breuer@butterfly-reality.sk

+421-907 577 643
www.butterfly-reality.sk

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.

Virtuálna prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
84 m2
Úžitková plocha:
84 m2
Poschodie:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
nie
El. napätie:
230/400V
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno

Maklér

Walter Breuer

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PRIEVIDZA / PARTIZÁNSKE / NOVÁKY / BOJNICE a okolie

Radi Vám poradíme