Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Butterfly-reality ponúka NA PREDAJ 4 izbový rodinný dom v Podhradí.
Tento dom s pozemkom 464 m², Vám umožňuje v dnešnom uponáhľanom svete možnosť oddychu. Nachádza sa na ňom krb na relax a posedenie s rodinou a priateľmi.
Dom je kompletne zrekonštruovaný, čo novému majiteľovi umožňuje len nasťahovať sa. Rekonštrukcia a dispozícia domu upúta aj náročných klientov.

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je prechod do kuchyne, obývacej izby s krbom, dvoch samostatných izieb a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Z chodby je aj prechod na zastrešenú a presklenú terasu na relax počas celého roka. Z chodby je drevené schodište, ktoré vedie na poschodie. Tam sa nachádza priestranná izba s prechodom na loggiu, s výhľadom na terasu.

Dom je čiastočne podpivničený, kde sa nachádza obojživelný nový kotol na pelety, s možnosťou regulácie aj cez mobilnú aplikáciu.

Na pozemku sa nachádza samostatne stojaci murovaný sklad na náradie a prístrešok na drevo. Dom je vykurovaný kotlom na pelety, v chodbe, v kuchyni a kúpeľni je podlahové elektrické kúrenie. Odpad je vedený do eko čističky.
Dom sa nachádza v centre obce.

V obci je rímskokatolícky kostol sv. Margity z roku 1700. Na kopci nad obcou, sa nachádzajú posledné zvyšky rozvalín stredovekého hradu Sivý Kameň. Z hradného kopca sa otvára panoramatický výhľad na Hornonitriansku kotlinu a okolitú prírodu.

Príroda v okolí, so svojimi početnými skalnými útvarmi a mimoriadne krásnymi zákutiami poskytuje mnoho príležitostí na pešiu i cyklistickú turistiku.

Cena nehnuteľnosti je 114 000 € (cena je vrátane kompletného realitného servisu).
Dom je možné financovať prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši finanční poradcovia.
Ak Vás táto ponuka upútala neváhajte a kontaktujte ma.

Butterfly-reality
Walter Breuer
walter.breuer@butterfly-reality.sk +421-907 577 643
www.butterfly-reality.sk

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.

Virtuálna prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
464 m2
Úžitková plocha:
115 m2
Plocha pozemku:
464 m2
Zastavaná plocha:
109 m2
Podlahová plocha:
115 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
ČOV
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
10 m2
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
8 m2

Maklér

Walter Breuer

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PRIEVIDZA / PARTIZÁNSKE / NOVÁKY / BOJNICE a okolie

Radi Vám poradíme