Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

BYT JE AKTUÁLNE PRENAJATÝ!!

Butterfly-reality v zastúpení klienta ponúka na prenájom slnečný 3-izbový byt s loggiou v centre Trnavy na Hospodárskej ul., s úžasným výhľadom na historické centrum. 

Moderný 3-izbový byt s klimatizáciou sa nachádza na 7/7 poschodí zatepleného panelového bytového domu s výťahom. Orientácia je východ/západ.

Úžitková plocha bytu je 65 m2 + loggia s rozlohou 2,8 m2.

Dispozícia bytu: predsieň, detská izba/pracovňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou, kuchyňa, špajza, loggia.

Byt je situovaný v centre mesta, bezprostredne pri historických hradbách a Bernolákovom sade, pri obľúbenej stromovej aleji a riečke Trnávka. S úžasným výhľadom z dvoch izieb na historické pamiatky mesta či futbalový štadión. Zo spálne je zase výhľad na hrebene Malých Karpát a krajinu pod nimi.

V r. 2018 prebehla rekonštrukcia kúpeľne a kuchyne.

Byt sa prenajíma zariadený a vybavený základnými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička, práčka, televízia a ďalšie drobné spotrebiče...). Rovnako je v byte dvojposteľ a dve sedacie súpravy. Ako úložný priestor poslúžia rolldorové skrine v spálni a pracovni.

V byte je kvalitná klimatizácia, ktorú je možné ovládať aj mobilom cez internet. Zavedený je optický internet od UPC s rýchlosťou 500 Mbit/s.

Byt sa nachádza na Hospodárskej ulici 5 minút pešo od železničnej a autobusovej stanice, 3 minúty pešo na Hlavnú ulicu. Priamo vedľa bytovky sú potraviny Billa.

Bezproblémové parkovanie na vyhradenom parkovisku hneď za domom, zastávka MHD je pred bytovkou. V dome je možnosť využiť spoločnú miestnosť na odkladanie bicyklov.

Cena nájomného je 400 eur + energie 160 eur mesačne.

 

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte: 
Zuzana Masarovičová, RSc.

zuzanamasarovicova@butterfly-reality.sk
+421 902 578 073

www.butterfly-reality.sk

Vlastnosti nehnuteľnosti

Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
67.8 m2
Úžitková plocha:
65 m2
Poschodie:
7
Loggia plocha:
2,8 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Maklér

Zuzana Masarovičová, RSc.

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PIEŠŤANY / LEVICE / TRNAVA

Radi Vám poradíme