Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na PREDAJ veľkorysú rodinnú vilu v lukratívnej lokalite BA – Koliba.

 

Ak hľadáte vo vyhľadávanej časti hlavného mesta dom so skutočne veľkým pozemkom, tak ste ho našli. A nejde len o pozemok v zmysle záhrady, ale pridanou hodnotou je aj pohodlné parkovanie pre 6-8 áut na vlastnom pozemku.

 

Dom sa nachádza v tichej ulici a jeho veľkou výhodou je členitosť, ktorá umožňuje priestor pre každého člena rodiny podľa vlastného výberu.

 

Toto rodinné sídlo bolo kolaudované v roku 2012 a rozprestiera sa na pozemku s rozlohou 1.455 m2. Napriek tomu, že pozemok je v kopci, šikovným pričinením majiteľa a architektov sa podarilo dosiahnuť päť samostatných rovinatých častí v kaskádach veľmi esteticky uložených nad sebou.

 

Zastavaná plocha domu je 364 m2 a jeho úžitková plocha je 614 m2.

K samotnej vile sa dostanete jednosmernou ulicou cez vlastnú príjazdovú cestu s automatickou nerezovou bránou, kde je parkovanie zabezpečené pre väčší počet áut, z toho tri autá môžu parkovať priamo v garáží pod domom.

 

Vila pozostáva z dvoch bytových jednotiek, kde sa nachádza 9 izieb

Menší byt má 3 izby s kompletným zázemím a je vhodný ako sídlo firmy majiteľa alebo hosťovská časť domu, prípadne ako security zázemie.

 

Samotná časť rodinnej vily pozostáva z troch poschodí.

Prízemie sídla tvorí okrem veľkej vstupnej haly a úložných priestorov hlavne wellness zóna so saunou, sprchou a bazénom s napnutou hladinou o rozlohe 8 x 4 m a prepadovými žľabmi. V bazéne je inštalovaný silný protiprúd, chrlič vody a dve masážne trysky.

Vedľa bazéna je pripravené miesto na inštaláciu veľkej vírivej vane.

1.NP tvorí hlavná denná časť, ktorá pozostáva z obývacej izby s krbom a východom do krásnej záhrady, jedálne, kuchyne, komory, pracovne, a hygienických zariadení. Z jedálne je prechod na veľkorysú terasu s rozlohou 65 m2.

2.NP je elegantným priestorom rozdeleným na 3 samostatné spacie zóny. Ku každej spálni prináleží  šatník a kúpeľňa.

Nad druhým nadzemným podlažím je v podkroví vytvorený veľký otvorený priestor s denným osvetlením vhodný pre deti ako herňa.

Na dome sú použité okná Fenestra s nemeckým profilom Rehau – 2-sklá, a pri bazéne 3-sklá. Každé okno je opatrené elektrickou roletou.

 

Dom je vykurovaný plynom a je napojený na všetky siete – voda, plyn, kanalizácia, elektrina. Vo vodovodnej šachte sa nachádza čistička, ktorá čistí vodu od mechanickej špiny.

Všetky obytné časti sú vykurované podlahovým kúrením. Dom je vybavený klimatizáciou.

Bezpečnosť obyvateľov tohto sídla je zabezpečená alarmom a v prípade potreby aj kamerovým systémom, ktorý je na to pripravený.

Za touto krásnou vilou sa nachádza veľmi pekná záhrada v troch kaskádových blokoch s bohatou výsadbou.

Veľkou ozdobou záhrady je 8 kubíkové jazierko s vodopádom. Na jeho bezproblémový chod bola použitá bazénová technológia.

Nad samotným jazierkom je vybudovaná podzemná vetraná vináreň (pivnička) s vodou, kanalizáciou, letnou kuchynkou a toaletou. Vzhľadom na umiestnenie pivničky pod zemou je vo vnútri veľmi príjemná rovnaká teplota bez ohľadu na ročné obdobie. Pred pivničkou je veľká prestrešená terasa s murovaným krbom.

Celý pozemok je obohnaný betónovým múrom za účelom bezpečnosti a zároveň dosiahnutia maximálneho súkromia.

 

Pri výstavbe tohto domu nebolo dbané na úsporu materiálu ani na nízku kvalitu, o čom sa môže každý presvedčiť pri osobnej obhliadke a rozhovore s majiteľom, ktorý si dom staval.

 

Cena nehnuteľnosti: na vyžiadanie

(cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).

 

V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte:
Butterfly-reality
Tina Redenkovičová
tina@butterfly-reality.sk
+421-903 269 929
www.butterfly-reality.sk

 

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
614 m2
Úžitková plocha:
614 m2
Plocha pozemku:
1455 m2
Zastavaná plocha:
364 m2
Podlahová plocha:
614 m2
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
9
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
5
Energetický certifikát:
B
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Typ:
interiérový
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno - 3 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Maklér

Bc. TINA Redenkovičová, RSc.

majiteľka kancelarie
špecializujem sa na lokalitu BRATISLAVA a okolie

Radi Vám poradíme