Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Butterfly-reality ponúka v zastúpení klienta na predaj 5 izbový rodinný dom, s celoročnou zimnou záhradou, bazénom a nádhernou udržiavanou záhradou v zaujímavej a vyhľadávanej lokalite Most pri Bratislave časť TRI VODY – 5 km od Bratislavy s dobrým napojením na obchvat. Lokalita sa v budúcnosti plánuje zaradiť do územného plánu Bratislavy.

Dom je určený pre náročného klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu DOMOV, ktorý je okamžite prístupný na bývanie.

Nehnuteľnosť si stavali majitelia pre seba. Dôraz bol kladený na každý detail, precíznosť a rozvrhnutie priestoru tak, aby bol praktický pre život rodiny a aby sa tu príjemne bývalo celej rodine spolu a zároveň, aby jednotliví členovia mali svoje súkromie.

Tejto požiadavke zodpovedá celkové vybavenie domu, ktorý okrem 5 izieb, disponuje vonkajším vyhrievaným bazénom s protiprúdom a slanou vodou, ktorý je zastrešený a využiteľný ¾ roka na kúpanie,  infra-saunou, 2 kúpeľňami (1 x vaňa, 2 x sprchový kút, 2 x WC), 1 samostatným WC, priestranným šatníkom walk in, technickou miestnosťou, pivnicou, či krásnym záhradným domčekom a drevárničkou.

Lokalita domu je tichá a rodinného charakteru, zároveň v obci s plnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, zdravotné stredisko, pošta, kultúrny dom, obchodné centrum a podobne.
Dom je  obklopený nádhernou udržiavanou záhradou ako stvorenou pre oddych a relax. Záhrada je riešená esteticko-prakticky, nachádzajú sa v nej všetky ovocné stromy, vyvýšené záhony, kríky a rastlinstvo, ktoré vytvára súkromie a pastvu pre oči. Trávnik bol riešený ako koberec a je zabezpečený automatickým kosením. Na pozemku je zabudovaná automatická závlaha napojená na studňu. Netradičný a nádherný záhradný domček disponuje množstvom úložného priestoru. Ak by Vám to nestačilo, za bazénom sa nachádza 3m šachta s elektronikou na bazén, ktorá môže slúžiť aj ako úložný priestor. A nesmieme zabudnúť ani na príručnú pivnicu, ktorú ocenia najmä gazdinky.
 
Deti ocenia okrem bazénu veľké detské ihrisko.


Bonusy:

Bonusov, ktoré zvýšia kvalitu Vášho života, má táto nehnuteľnosť hneď niekoľko. Z každej izby v dome sa dostanete na pozemok. Okná sú zabezpečené sieťkami proti hmyzu a vonkajšími roletami. V obývacej časti sa nachádza krb, ktorý v prípade potreby vykúri celý dom. Na dome sú zabudované aj 2 klimatizačné jednotky.
Dom je opatrený 4 kamerami napojené na aplikáciu v mobile, takže nech sa nachádza kdekoľvek na svete, viete sa pozrieť, čo sa s vaším domovom deje. Ak by ste potrebovali ešte väčší pocit bezpečia, v dome je predpríprava na alarm.
 
K domu prislúcha priestranná terasa z agátového dreva, ktorá je nenáročná na údržbu. Na terase sa nachádza aj predpríprava na vírivku.

Na pozemku bez problémov zaparkujete 4 autá, ďalšie pred elektrickou bránou. Z bočnej časti domu je možnosť dorobiť prístrešok na auto (projekt je k dispozícii).

Dom je pripojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie a optického internetu.
 
Keď ho uvidíte, zamilujete si ho. Je ako stvorený pre RODINU.

 

Zaujala Vás naša ponuka a máte doplňujúce otázky? Neváhajte nás kontaktovať!

 

Mgr. Martin Pevný
0904 48 25 47
martin.pevny@butterfly-reality.sk
www.butterfly-reality.sk

 

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.

Virtuálna prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
132 m2
Úžitková plocha:
132 m2
Plocha pozemku:
700 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
5
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Maklér

Mgr. Martin Pevný

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu BRATISLAVA a okolie

Radi Vám poradíme