Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

BYT JE PRENAJATÝ!

utterfly reality ponúka v zastúpení klienta na prenájom šikovný a kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt s loggiou v Piešťanoch.

Byt je situovaný na 3/5 poschodí panelového bytového domu s výťahom. Na prízemí bytového domu sa nachádza jeden nebytový priestor, plynová kotolňa a pivničné priestory.

Úžitková plocha bytu je: 28 m2 (bez loggie a pivnice).

Orientácia bytu: východ

Bytový dom - v r. 2019 bolo vykonané zateplenie obvodového plášťa, renovácia balkónov, nový výťah s magnetickým otváraním dverí. Boli osadené vchodové bezpečnostné dvere s otváraním na čip alebo kľúč. Boli vymenené prechodové dvere na chodbách jednotlivých poschodí.

Dispozícia bytu:

Kuchynský kút

Obytná miestnosť

Kúpeľňa so sprchovým kútom a wc

Loggia

Príslušenstvom bytu je pivnica.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia v roku 2018.

Byt je vybavený kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi Gorenje: el. rúra, indukčná varná doska (spolu so špeciálnymi hrncami), digestor, mikrovlnka, chladnička s výparníkom, pračka. K dispozícii je aj rýchlovarná konvica.

V obytnej miestnosti je jedálenský stôl so stoličkami, rohová sedacia súprava so štýlovým konferenčným stolíkom, obývačková stena so zabudovanou plazmou Samsung s uhlopriečkou 140cm. Kvalitné vyklápacie dvojlôžko je dômyselne zabudované, poskytuje plnohodnotné spanie a hlavne výborne šetrí priestor.

Bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu, ktorá zabezpečuje kúrenie aj ohrev TÚV. Na radiátore je termostatická hlavica. V kúpeľni je rebríkový radiátor na elektrinu.

K dispozícii je internet + TV od spoločnosti Swan.

Mesačné náklady spojené s užívaním bytu sú 500€ (z toho 130€ sú energie).

Energetický certifikát bytu:  B

Parkovanie – vyhradené, na súkromnom parkovisku pri bytovom dome.

Lokalita – okrajová časť Piešťan „Na Tesle“ už dávno nie je žiaden „Vystrkov“.  V blízkosti je nákupné Family centrum a hypermarket Tesco. Mesto má komplexnú občiansku vybavenosť a jej dostupnosť zabezpečuje MHD. Dopravné spojenie je autobusové i železničné. Veľkou výhodou je bleskové napojenie na D1.

Názor makléra:

Byt je vhodný pre vás, ak:

- ak ste single, prípadne mladý pár

- hľadáte kvalitné moderné bývanie s bleskovým napojením na D1

- uvítate občiansku vybavenosť v dosahu a dobrých susedov

Ak vás táto ponuka zaujala, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na obhliadky a spoluprácu.

Zuzana Masarovičová, RSc.
0902 578 073
zuzana.masarovicova@butterfly-reality.sk
www.butterfly-reality.sk

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o. 

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Úžitková plocha:
28 m2
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
5

Maklér

Zuzana Masarovičová, RSc.

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PIEŠŤANY / LEVICE / TRNAVA

Radi Vám poradíme