Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Butterfly-reality ponúka NA PREDAJ 2-izbový  byt v  centre Trenčína so súkromným dvorom.

Hľadáte pokojné bývanie v centre mesta obklopené zeleňou? Mám pre vás jeden taký, čiastočne prerobený v bytovom dome v jednej z najlepších lokalít mesta. Stačí sa len nasťahovať.

Ponúkame pekný, slnečný, čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový byt s  podlahovou plochou 49 m2. Byt je orientovaný na severovýchod a juhozápad s oknami do súkromného dvora pre obyvateľov 18-tich bytov a na tichú jednosmernú málo frekventovanú ulicu s bezproblémovým parkovaním pred domom.

Nachádza sa v 3 poschodovom tehlovom bytovom dome na zvýšenom prízemí, ktorý má nové vstupné brána a na spoločných priestoroch sú plastové okná. Súčasťou bytu je veľká murovaná pivnica situovaná do dvora.

Byt má vlastný plynový kotol na teplú vodu a kúrenie.

Do bytu bola zavedená nová elektroinštalácia a v kúpeľni a kuchyni je tiež urobená nová elektroinštalácia.

Jadro je murované a zrekonštruované a rohovou vaňou a toaletou.

V byte sú plávajúce podlahy a nové plastové okná so sieťkami proti hmyzu.

V kuchyni je kuchynská linka s so sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou a digestorom. Momentálne je otvorená do priestoru, no je možné ju stavebne uzavrieť stenou.

Pred bytovým domom sú spoločné predzáhradky a zo zadnej strany má dom spoločný dvor, ktorý je komplet oplotený. Je celý zatrávnený a s plochou na pestovanie. Obyvatelia domu ho využívajú na oddych, slnenie sa, sušenie prádla, fajčenie a popíjanie kávičky, drobné pestovanie. Deti sa tu môžu hrať aj bez vás, vidíte na ne z okna, nemajú sa kde stratiť.

Výhodou bytu sú nízke náklady na bývanie a dostupnosť všetkého na dosah: tiché prostredie, v pešej dostupnosti sú rozličné obchody, centrum, hrad, mestský úrad, námestie sv. Anny, obchodné centrum, škola a škôlka, Váh, Brezina, poliklinika, MHD, na bicykli ste za pár minút na hrádzi či v lese a autom za 5 minút na diaľnici. Lokalita je dôležitá, tu nezmeníte, no byt si môžete upraviť ako chcete.

 Byt je momentálne kompletne zariadený, v obývacej izbe sú policové skrinky a rozkladacia sedačka,  v spálni manželská posteľ, v kúpeľni je práčka a môže ostať kompletne zariadený. Vzhľadom na nízke mesačné náklady vhodný aj ako investičný byt na následný prenájom.

Cena nehnuteľnosti:115 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).



Byt je možný financovať prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši finanční poradcovia.


V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte.

Butterfly-reality
Walter Breuer
walter.breuer@butterfly-reality.sk
+421-907 577 643

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.  

Virtuálna prehliadka

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
49 m2
Úžitková plocha:
49 m2
Zastavaná plocha:
49 m2
Poschodie:
1
Počet izieb:
2
Výťah:
nie
Materiál:
tehla
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
6 m2

Maklér

Walter Breuer

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PRIEVIDZA / PARTIZÁNSKE / NOVÁKY / BOJNICE a okolie

Radi Vám poradíme