Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Butterfly-reality ponúka na predaj 4 izbový bungalov v obci Hrubý Šúr, okres Senec. Dom je situovaný na pozemku s výmerou 847 m2, ktorý je doplnený o jazierko a nádhernú udržiavanou záhradu. Dispozícia domu pozostáva z vstupnej chodby, technickej miestnosti, dvoch kúpeľní s WC, troch izieb, obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchynským kútom, šatníka, komory a terasy. 

Úžitková plocha 133,39 m2.

Dom bol kolaudovaný v roku 2017.

Konštrukcia domu je založená na betónových základoch s vodorovnou izoláciou. Steny sú murované z tehál, strop je sadrokartónový s rovným podhľadom. Strecha je pokrytá pálenou škridlou, tepelná izolácia je fúkaná. Okná sú plastové s izolačným sklom a opatrené hliníkovými žalúziami na elektrické ovládanie. Podlahy v obytných miestnostiach a kuchyni sú z veľkoplošného plávajúceho vinylkoroku, v sociálnych zariadeniach, technickej miestnosti a chodbe sú keramické dlažby.

Kuchyňa je vybavená zabudovanými spotrebičmi, elektrickou sklokeramickou varnou doskou, el. sporákom, umývačkou riadu a granitovým umývadlom s odkvapávačom.

Vykurovanie a ohrev teplej užitkovej vody je riešený kombinovaným plynovým kotlom a zásobníkom typu Buderus. V celom dome je podlahové teplovodné vykurovanie.

Dom je napojený na verejný rozvod elektriny, vody, plynu a kanalizácie do žumpy v záhrade pred domom. Možnosť napojenia na obecnú kanalizaciu. Dažďové vody sú odvádzané do vsakovacích jám.

Cena nehnuteľnosti je 258 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).

Financovanie je možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám pomôžu naši finanční poradcovia.

Kontaktujte nás pre viac informácií alebo prehliadku nehnuteľnosti.

Butterfly-reality

Walter Breuer

walter.breuer@butterfly-reality.sk

+421-907 577 643

www.butterfly-reality.sk

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
rezervované
Plocha pozemku:
847 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
134 m2
Zastavaná plocha:
189 m2
Podlahová plocha:
134 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
847 m2
Terasa plocha:
20 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
sever
Vykurovanie - podlahové:
áno

Maklér

Walter Breuer

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu PRIEVIDZA / PARTIZÁNSKE / NOVÁKY / BOJNICE a okolie

Radi Vám poradíme