Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Butterfly reality ponúka na prenájom príjemný 2 izbový byt v bytovom dome - Koloseo, na Tomášikovej ulici v mestskej časti Bratislava III - Nové Mesto.

Byt sa nachádza sa na 3/12 poschodí s výťahom. Výmera je 50 m2, patrí k nemu malý balkón a garážové parkovacie státie. Byt je orientovaný smerom na železnicu.

Dispozícia bytu : obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, balkón

Byt je zariadený nábytkom a elektrospotrebičmi – teplovzdušná rúra, sklokeramická varná doska, chladnička mrazničkou, nová práčka a vysávač.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v obľúbenej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou. V jeho blízkosti sa nachádza Fresh Market, Klientske centrum a neďaleko aj obchodné centrum ViVO (bývalý Polus). Jazero Kuchajda poskytuje možnosti na rôzne športové aktivity a prechádzky.

Cena prenájmu : Mesačný nájom vrátane garážového státia je 600,- € + 150,- € energie (správcovský poplatok, voda, elektrina).

Byt je k dispozícii okamžite.

 

Ing. Jela Danková
jela.dankova@butterfly-reality.sk
+421-948 571 111
www.butterfly-reality.sk

© COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
50 m2
Úžitková plocha:
50 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
1 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zariadenie:
zariadený

Maklér

Ing. Jela Danková

realitný poradca
špecializujem sa na lokalitu BRATISLAVA a okolie

Radi Vám poradíme